tala fou

35th anniversary of jiangsu hongchen group co., Ltd.

1

I le 2020, Jiangsu Hongchen Group Co., Ltd. o le a faʻamanatuina lona 35th tausaga. I le avea ai o se kamupani manuia vavalalata mulimuli ane i le atinaʻeina o le vaʻaia alamanuia vaitau, e le gata o se molimau o vaitau taʻitasi, ae o se tagata auai o vaitau taʻitasi.

Hongchen Group, lea na pasia i le 35 tausaga o galue malosi, atinaʻeina, ma muamua i luma, na tu i le pito, maua mai lafoaʻia, ma optimized le alamanuia fausaga o maualuga-lelei atinae. Mai le fale-tioata tioata tioata falefaigaluega i 5 lala, O se tele tumaoti pisinisi vaega ma sili atu nai lo 1,500 tagata faigaluega.

Tu i le amataga amataga o 35 tausaga o le Spring ma Autumn, o le a le mea e tatau ona tatou mautofi ai? I le lumanaʻi, o le a le mea e te manaʻo e tatala? O le mamanu mo le lumanaʻi o Hongchen Group mafai ona faʻamoemoeina. Mo Zhang Hao, o le ua avea ma se augatupulaga malosiʻaga i le matata eseese matata eseese, o lona tama e sili ona tele aʻafiaga ia te ia i luga o le tulaga faaleagaga. O lona tama na galueaina ona uiga, loto ma lona agavaʻa, e aoga ia te ia mo le olaga atoa. Mo Zhang Hong, o le "sui", o le sili lona tama aafiaga ia te ia o le "fou" ma le "finafinau."

 "Afai e te faʻatusatusaina se atinaʻe i se tagata, le 35-tausaga le matua Hongchen tatau ona paionia ma lava le poto masani, mautu kung fu, ma le lototele; nei tu i se taimi fou node, ou te talitonu o Hongchen o le a avea ma se tagata na te tausia Faʻatulagaina o mea taua, o se paionia malosi, ma o se taʻiala e tumu i le naunautaʻi mo le lumanaʻi! " Lenei o le aotelega ma le faʻamoemoe o le Hongchen Group CEO Zhang Hao.

Le fefe ile faigata, faʻataua ile faʻatumauina, ile ala ole tofi tofi, masalo ole paionia o Zhang Hong. Ae i le maoaʻe ma luga ma lalo o taimi, avanoa i taimi uma i latou oe ua saunia ma lava le lototetele e feagai ma luitau.

Q & A.

I le 2020, le 35th anniversary o le faʻavaeina o Hongchen Group. Mo se kamupani, o le 35th anniversary o se sili fou avanoa mo le faʻaputuputuina. Aso nei, ua toe tu vae foi Hongchen Group i se amataga fou o talafaasolopito. O le a le malamalama e tuʻua e le "agaga faʻatonu" na faia e augatupulaga matutua? A o le augatupulaga fou, faʻafefea ona tofi?

Zhang Hong: O le 35th anniversary o se iloga taua mo Hongchen. Ua tupu aʻe Hongchen mai le leai i se fua faʻapitoa. Ua faʻaaoga e le "Pathfinders" a latou taumafaiga faʻatautaia ua leva ona i ai ma faʻapisinisi e faʻapupula atili ai matou talavou. Avanoa, e tatau ona tatou maua le agaga e luʻi ma le uiga o le galue malosi, faʻafefea ona i ai se laki e paʻu mai le lagi? O le mea e taʻua o le laki o le iʻuga o le galue tumau ma le finafinau. E leai se tasi e mafai ona maua fua se mea. O le 35th anniversary e tatau foi ona avea ma taimi taua mo a tatou augatupulaga laiti e faʻafetai ai i e na muamua ia latou galuega fita, ma ia mautofi ma faʻaauau i luma lo latou lototetele, galue malosi ma agaga faʻaosofia.

I le avea ai o le fou augatupulaga o moligafua, i le faʻaopopoina i le aʻoaʻoina o le poto tomai o atinaʻe atinaʻe, e tatau foi ona aʻoaʻoina o se faʻalapotopotoga faia filifiliga e mafaufau e uiga i tele faʻaiuga ma le itu o le faʻalauteleina atinaʻe, ma ia avea ma matafaioi mo le faia o filifiliga. Nei uma e manaʻomia le tuputupu lemu i le galuega faʻataʻitaʻi.

Q & A.

2

Q: Hongchen Group e sili atu nai lo le 1,000 tagata faigaluega. Faʻafefea ona e faʻatautaia lea 'au tele?

Zhang Hong: "O se kamupani lelei manaʻomia se sili taleni au e lagolago." Pulega o se mea moni o se gaioiga o le aʻoaʻo ma suʻesuʻe. O le 'au o le faʻavae o le atinaʻe o le le mafaatusalia taua. Matou te manatu i taimi uma atinaʻe tagata faigaluega ma tagata faigaluega penefiti o se tasi o sili tupito o le kamupani galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaʻai atu i le faigata i le taimi nei i galuega, tatou vaevaeina tagata faigaluega i muaʻi 90s ma mavae-90s e tusa ai ma o latou tausaga kulupu. Tagata faigaluega ao le i oʻo i le 90 tausaga faʻapipiʻi le taua i totogi ma togafitiga, ma post-90s faʻapipiʻi le taua i le aganuʻu faʻaleagaga ma manaʻomia le faʻaaloalo ma le uaʻi. Faʻaleleia le faiga a le kamupani ma tu ma aganuʻu i tali atu i manaʻoga o vaitausaga eseʻese. I tausaga talu ai nei, e ala i le faʻataʻitaʻia o le taleni pulega faʻataʻitaʻiga, tagata faigaluega ua faʻaosofia o latou lagona o le misiona ma auai i le kamupani, ma faʻasolosolo malie ona fausiaina se fealofani, alualu i luma, ma luga siosiomaga siosiomaga i totonu o le kamupani. Tagata faigaluega e atiaʻe ma le kamupani.

3

Pulega o se saienisi. Taʻitasi atinaʻe tatau fausiaina eseʻese faiga e tusa ma ona lava uiga. Leai se faiga e talafeagai mo pisinisi uma. Naʻo le faʻaauauina o le aʻoaʻoina ma le taliaina ma le liua i totonu o se faiga talafeagai mo lana ia lava faʻamaumauga tulaga. O le mea e sili ona taua o le autu o le pulega tulaga, o lea i tausaga talu ai nei, e tusa ai ma le tulaga moni o le kamupani, lauiloa ma polofesa faʻapitoa kamupani na filifilia e tuʻuina atu manatu-i-tulaga aʻoaʻoga ma taʻiala. E le gata na auai le kamupani o le pulega tutotonu ma le au matutua i le au pulega, ae faapea foi tagata o le vao o lo o i luga o le fuafuaga. O se faʻasologa o galuega faʻaleaʻoaʻoina na faʻaleleia atili ai le soʻotaga a le kamupani ma faʻafitauli taua. E pei ona fai mai le muagagana, o fitafita fitafita e manaʻomia foi ona taʻitaʻia e taʻitaʻi malolosi. E talitonu lava o ia o luko e taʻitaʻia se vaega o mamoe e sili atu lona lelei nai lo o le taʻimua e luko i le vaega o luko.

Q & A.

DCIM100MEDIADJI_0588.JPG

F: Talu mai le Hongchen Group amata ma siitia atu i se fale fou i le 2017, i le maeʻa ai o le sili atu ma le lua tausaga o faʻagaioiga, e mafai ona e talanoa e uiga i le mitamita ausiga poʻo mea sili ona ootia mea ma poto masani? (E pei o le gaosiga gafatia, tekonolosi breakthroughs, suesuega ma atinae o fou oloa, ma isi)

Zhang Hong: Na matou amata gaosiga i le afa lona lua o le 2017, ma na siitia le matagaluega o pulega ia Oketopa 2018. Ou te manatu i le taimi o le fausiaina ma le amataga o le fale gaosi fou, o le mea matou te sili ona mitamita ai o lo tatou Hongchen tagata na maeʻa i le lua tausaga. O le sauniuniga ma le faʻatulafonoina o tolu maeʻa laina laina ua matua faʻaleleia atili le tatou gafatia gafatia. E le gata na matou faʻatamaoaigaina ma faʻaleleia atili oloa eseese, ae faʻapena foi ona o le vaevaeina o laina gaosiga, oloa lelei ua faʻaleleia atili foi.

6
7
9

I se faʻaopopoga, i le sauniuniga gaioiga, aofia ai aseta fausiaina, meafaigaluega ulufale, tagata faigaluega ma isi mataupu, tagata faigaluega o le sili ona faigata. O le faigata i galuega ose faʻafitauli e masani ona afaina ai le kamupani, e aofia ai ma le tele o avanoa i le pulega o le vao, ae o mataupu ia e iai uma ile vaega atoa. Faatasi ai ma taumafaiga soofaatasi a le kamupani, na vave ona foia le vaifofo. I lenei gaioiga, e i ai loʻu malamalama loloto i taumafaiga ma le agaga o tagata Hongchen.

Q & A.

10

Fesili: "Lelei Glasses Hongchen Lens" o loʻo faʻaalia mai ai le tele o mea na suʻesuʻeina e Hongchen ile faʻagaioiga ma mea fou. Faʻamolemole, faʻafefea ona faʻatonutonu e Hongchen le lelei o le oloa? O a gaioiga mo oloa gaosia?

Zhang Hong: O le mea moni, i nai tausaga ua tuanaʻi, i le taimi na ou aloaia ai le pulea o le gaosiga, o laʻu galuega autu o le faʻaleleia i luga o le faʻavae o le uluaʻi tulaga lelei ma faʻafefea ona faʻaleleia atili le tulaga lelei. O le galuega faatino e tele i le liua o le manatu o le "lelei matatioata Hongchen tioata", o lea la matou fonotaga i totonu e le faʻatagaina e fai mai o lo matou lelei o tele gaioiga, aua o galuega faatino e le o le autu o le oloa, lelei o. A maeʻa le faʻafesoʻotaʻiga o manatu, o le setiina o le tele o vaʻai mo uluaʻi faʻafitauli o le auala autu lea e faʻaleleia atili ai le tulaga lelei. E ui lava e le mafai ona fai mai e atoatoa i le taimi nei, ua tatou alualu i luma sili alualu i luma. Ou te talitonu o le lumanaʻi Hongchen tioata tatau ona faʻatuatuaina!

Q & A.

11

Q: E masani ona faʻaaogaina e Hongchen le tele o ituaiga ma lona oloa aofia ai le atoa maketi fesootaiga. Faʻatasi ai ma se nofoaga fou faʻasolopito ma se vaʻaiga fou i le tulaga faʻatulagaina ma fesoʻotaʻiga, faʻafefea e Hongchen Optics faʻaleleia lona maketiga ma ituaiga fesoʻotaʻiga?

Zhang Hong: Mo le tele o tausaga, sa matou tausisi pea e fausia le autu autu o le "Hongchen" ma toe suia le tulaga o Hongchen i le auala. I le faʻaauau pea ona faʻateleina le tau faʻaopoopo o le Hongchen brand, sa ou mafaufau e uiga i le ituaiga toe faʻaleleia o le auala. I lenei itu, Hongchen Group ua toe fetuʻunaʻi lana faʻataʻatiaga i le tulaga faʻalapotopotoga tulaga, oloa faʻatulagaina ma oloa lelei. Faʻapitoa faʻaleleia o le a faasolosolo faʻamalolo i le 2020, faʻamolemole totogi atili faʻalogo.

Q & A.

8

F: Vaʻai ile tulaga o loʻo iai nei, ile faʻaleleia atili ole taumafaina i totonu o aiga, o a ituaiga uiga e te manatu e tatau ona faʻaalia ai le taumafa? O a avanoa ma luitau o feagai ma Hongchen Group?

Zhang Hong: O le maketi ua suia, ma tagata faʻatau o loʻo suia foi. Mai le vaaiga o le maketi alamanuia opitika totonu o le atunuu, ua uma ona i ai i le fetaulaiga ala mai aofaʻiga suiga i qualitative suiga. O le suiga i le vaitaimi tiga o se luitau ma se avanoa. Faʻatasi ai ma le suiga ma le toe faʻaleleia o le tulaga taumafaina i totonu o le atunuʻu, ou te manatu o le taumafa o le a faasolosolo lava i le vaeluaina. Tasi o le malosi aloaʻia o faʻailoga oloa, ma le isi o sui o le leai-faʻailoga oloa e na o le popole i le lelei ma filifilia ma le faʻaeteete. I lalo o le vaʻaiga o avanoa ma luitau e nonofo faʻatasi, i le tulaga o le fausiaina o igoa, e i ai lava ni nai faleoloa moni i totonu o le atunuʻu. Lenei o se avanoa, ae faʻafefea ona avea ma se igoa moni o le a avea ma se isi luʻitau. Mo le taimi nei, o le 35th anniversary o Hongchen Group o se tulaga o oe lava aotelega ma o se fou amataga o se isi tulaga.


Taimi Post: Nov-26-2020