tala fou

Hongchen 2020 Konafesi nusipepa fono

O le faʻatulagaina o le potu taʻavale auro e fai ma sui o le tulaga maualuga o le faʻatinoina o tioata a Hongchen ma o le faʻamuamua foi lea a Hongchen mo le lumanaʻi. Mai vaega o mea faigaluega, tekonolosi, ma pulega, o le faletaavale auro na faʻamalolo e Hongchen taumafai e saunia muamua-vasega auaunaga ma pito i luga-tulaga oloa, ma mulimuli ane mauaina le mamana oloa o le auro faletaavale. I le itu igoa, e ala i le faʻalauiloaina Hongchen le tele o fua i le lelei (lelei faʻatonutonu, mea faʻafouina), fou, ma faʻalauiloaina, malo e mafai ona malamalama atili malamalama i le taua o le fausiaina ituaiga o Hongchen, mamafa tupe teufaafaigaluega, toe suia lona ata, Fausia se ituaiga fou suiga . I le avea ai ma faatumutumuga o le konafesi, o le tatalaina o le faletaavale auro pine o le a tuleia le konafesi i le tumutumuga muamua.

1 (21)
1 (20)

O le faʻaleleia o fuafuaga a le Hongchen Group e le gata o loʻo i totonu o le faʻaleleia o igoa ma le faʻatulagaina o oloa, ae o loʻo faʻatinoina foi i le faʻamalosia o auala, lea o le a tatalaina aloaia ai se mataupu fou. I le 2:00 i le aoauli, na tutu faʻatasi ai Hong Kong Group Zhang Jiawen, Zhang Hong, Yu Ronghai, ma le Times Guanghua Fang Yongfei. I le susulu o le moli susulu o le tulaga o le tatalaina o le tulaga susulu, na valoia ai Hong Kong Guanghua Aoga o Pulega & Hongchen Group's 2020-2022 EMBA tolauapiga taeao O le aʻoga na tatalaina aloaia ma tatalaina atoatoa. Ina ua maeʻa le sauniga faʻalauiloa, sa valaʻaulia tamaiti aʻoga o le Tolauapiga a Chengong o le 2020-2022 e puʻe se ata o vaega e puʻeina ai le amataga o a latou suʻesuʻega ma taimi matagofie o le faʻamalosia o le olaga.

1 (22)

Faiaoga Fang Yongfei mai le Times Guanghua faʻamatalaina le autu o le "Distributors and Enterprises Self-help i lalo o le Aʻafiaga o le Epidemic"

1 (1)
1 (2)

Tagata asiasi asiasi Hongchen falegaosimea

O oloa lelei ma ituaiga e le mafai ona tuʻu eseʻese mai le gaosiga malosi. I lenei feiloaʻiga ma le au tusitala, na faʻatulaga faʻapitoa foʻi e le au Hongchen Group ni tagata asiasi e asia le nofoaga tutotonu o fale gaosi oloa ma asiasia faʻatasi le falefaigaluega a le fale gaosi oloa, teuina, teuina ma meafaigaluega gaosi faʻatulagaina alualu i luma. I se tele-fua gaosiga faʻavae ma se maualuga-tekonolosi atamai laina gaosiga, na lagona e le au valaʻaulia le mana gaosi ma le malosi na manaʻo i ai Hongchen Group.

O le po lena, na faia ai le taumafataga a le aufaasālalau i le fale taumafataga o le Xiangyi Hotel, ma sa tumu le taumafataga i tagata. O le toso laki laki luga o le 'upega tafaʻilagi na atili ai ona maofa, o le tuʻu eseina o le tumutumuga tumutumu i le isi, ma faʻaalia ai foi le malosi, faʻamalieina ma le lototele o Hongchen Group. O lenei konafesi na faʻaiʻuina i se 'aiga fiafia tele!

1 (6)
1 (3)
1 (4)
1 (5)

Hongchen Group na faavaeina i le 1985 o se lanu-suia tioata tioata falegaosimea. Na ui atu i faigata ma faigata, ma ua avea ma taʻimua pisinisi i le fale resin tioata gaosi alamanuia. I le lumanaʻi, Hongchen Group o le a, pei o taimi uma, faoa uma avanoa, fetaiaʻi ma luitau uma, ma le le maluelue fausiaina se malosi igoa!


Taimi Post: Ape-06-2020