tala fou

图片1

I le aso 20 o Mati, Jiangsu Hongchen Group (lea na taʻua mulimuli ane o le Hongchen Group) na faia le muamua fonotaga o fautuaga mo oloa fou i le ofisa tutotonu o Hongchen ma le autu o le "Hongchen Health Lens". I le aso o le gaioiga, tele Hongchen sooupu / tufatufaina ma alamanuia aloaʻia faʻasalalauga na auai i le mea na tupu e molimauina le faʻasilasilaga o le lalolagiambassador o le Hongchen ituaiga ma le muamua faʻalauiloaina o le fou Hongchen tioata tioata.

Taua faʻamalolo

Leehom Wang avea ma lalolagi atoa amepasa mo le igoa Hongchen

I le aso o le gaioiga, molimauina e luga o le 'au valaʻaulia ma alamanuia faʻasalalauga, Hongchen Vaega faʻavae Mr. Zhang Jiawen ma Hongchen Vaega Sui Peresetene Ms. Wang Yuedi soʻosoʻo faʻailoa mai le ata o le amepasa, ma faʻalauiloa aloaʻia le fai musika i luga ole lalolagi Wang Leehom o le lalolagi atoa amepasa mo tioata o le soifua maloloina Hongchen.

Pei ona tatou iloa uma, ua manumalo Wang Leehom i le tele o faʻailoga e oʻo mai i le taimi nei ma e fiafia tele i se tulaga maualuga i galuega tau musika. O nei taunuʻuga e le mavavaeeseina mai ana taumafaiga le tumau i le aluga o tausaga.

图片2

Mr. O Zhang Hong, o le pule aoao o Hongchen Group, na ia taʻua e faapea, o le manaʻoga o uiga lelei o Hongchen ma se loto malosi aua faʻaleleia pea fetaui lelei ma Wang Leehom's tulaga maualuga o musika ma lona tumau onosaʻi. I vaega eseese, ma le tutusa tulimataʻi tulimataʻia, o ata o Leehom Wang ma Hongchen Group ofi atoatoa. E talitonuina o lenei galulue faatasi ma Mr. Wang Leehom o le a aumaia ai se foliga fou i Hongchen Group.

图片3

Fuafuaga faʻaleleia

Hongchen Vaega, Saina maloloina

Na faia le filifiliga a le atunuu e "faʻatino se togafiti maloloina a Saina" i le 19 National Congress o le Communist Party o Saina, lea na siʻitia ai le soifua maloloina o tagata i le maualuga o le fuafuaga a le atunuʻu. I le taimi lava e tasi, faʻamalosia e le faʻamaʻi o iai nei, tagata faʻalogo i le soifua maloloina ua vave faʻateleina, ma le soifua maloloina maketi e tele gafatia. I le avea ai o se kamupani tumaoti tumaoti i totonu o Saina, o loʻo mulimulitaʻi ai Hongchen i le taʻiala faataatitia a le atunuʻu i le fausiaina o ana fuafuaga faʻavae, ma fausiaina le "Hongchen Group • Saina Soifua Maloloina" o le 2021-2026 lima-tausaga fuafuaga faʻataʻatitia.

O le saini ai o Wang Leehom e avea ma fofoga fetalai o se faailoga foi lea mo le faalauiloaina atoatoa o le faaleleia atili o le Hongchen Group, ma faailogaina ai se vaitau fou o le Hongchen's Future brand drive ma le atinaeina o pisinisi. E ala i le galulue faʻatasi ma Leehom Wang e faʻalauiloa le faʻafouga o fuafuaga faʻavae kamupani, o le a sili atu ona faʻailoa atu le ituaiga manatu, aumaia le tele o le mautinoa i auala ma tagata faʻatau, tui sili atu ono ono maua le malosi i le ituaiga foliga o Hongchen Health Lens, ma faʻalauteleina le taʻutaʻua o le Hongchen Soifua Maloloina Mea tioata.

World debut

Fou oloa o le tausaga "Hongchen Soifua Maloloina tioata"

I le fonotaga faʻalauiloa lea, na faʻalauiloa ai e le faatonu faʻatau maketi o Yu Ronghai le fuafuaga faʻataʻatitia mo le oloa fou a Hongchen's 2021 "Hongchen Health Lens".

图片4

Mr. Wang Gaojun, Pule o Aʻoaʻoga Matagaluega o Hongchen Vaega, tuuina atu se auiliiliga faʻamatalaga faʻapitoa o le "Hongchen Soifua Maloloina Lens".

图片5

O loʻo malamalama e faʻapea o matata eseese, "Hongchen Healthy Lens" o loʻo utaina "Hongchen Antibacterial Cleantaʻu Membrane ", lea e mafai ona fasiotia lelei siama ma siama pipii i luga o le tioata. O le aoga fua faatatau maualuga e oʻo i le 99.9% ina ua uma ona faʻataʻitaʻia e faʻatulafonoina faʻalapotopotoga pei o SGS ma Korea KOTITI. Hongchen soifua maloloina tioata, umi-tumau vailaʻau, faʻaauau e puipuia ai le soifua maloloina o mata. I tulaga o le igoa foliga, o le laina atoa o le igoa foliga na toe faʻafouina ma faaaoga le foliga o Wang Leehom's amepasa, lea na ulufale i le lautele lautele vaʻaiga ma vaʻaiga fou.

图片6
图片7
图片8

Faʻaalia oloa fou

"Hongchen Health Lens" e faʻatuatuaina.

Faatasi ai ma le lisi tutusa o "Hongchen Soifua Maloloina Lens", o mea ma mea totino o fesoʻotaʻi oloa ua faʻalauiloaina foi i fafo atu lalolagi. Ina ua maeʻa le oloa fou faʻasaʻolotoina, o tagata uma na auai na masii atu i le fale faʻaaliga i le fogafale lona lua o le Fale o Hongchen. E le gata na matou vaʻaia le faʻaulufaleina ma le faʻaalia o le "Hongchen Healthy Lens", ae na matou vaʻaia foʻi taumafaiga a se kamupani vaʻai tioata i luga o le auala i le soifua maloloina mata o tagata Saina.

图片9
图片10
图片11
图片12

Tagata na auai na puʻeina ata ma tuʻi pepa e faʻailoga ai le sauniga i totonu o le fale faʻaaliga. Ma se mea puʻe ata e puʻe ai lena to ia Hongchen Group, lea na galulue faʻatasi mo le tele o tausaga, e matua malosi lava.

图片13
图片14
图片15
图片16

Faatasi ai ma le 35 tausaga o le maelega, Hongchen Group na fausiaina se tioata ituaiga ma tele-soʻoga fou i fuafuaga, oloa, auala, ituaiga, ma fesoʻotaʻiga. Ma se faasologa o faiga e pei o le faasilasilaga oamepasa, faʻaleleia atili o fuafuaga faʻavae, ma faʻalauiloa ai oloa fou, o le a faʻalauiloa ai e le Hongchen Group se faʻasologa o gaioiga fesoʻotaʻiga i luga o le upega tafailagi ma fafo atu e tuʻuina atu ai le soifua maloloina lelei ma le maualuga o oloa i le tele o tagata faʻatau.

图片17

fou, taulaʻi i suʻesuʻega ma atinae, aumaia sili fou oloa i tagata faʻatau, fesoasoani faʻaleleia le tulaga lelei o tagata vaʻaia soifua maloloina, ma faʻalauiloa le vave atinaʻe o Saina mata soifua maloloina pisinisi.


Taimi Post: Ape-07-2021